Стейнбек Джон «В сумнівній битві»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Події роману відбуваються у яблуневому краї Каліфорнії, де страйк робітників-мігрантів проти жадібних землевласників виходить з-під контролю, коли принципова непокора перетворюється у сліпий фанатизм. У романі розкривається як тема соціальних заворушень так і окрема історія боротьби молодої людини за свою ідентичність. Опинившись у гущі перевороту Джим Нолан, колись безцільний чоловік, в ході подій страйку швидко стає його лідером, і в кінці кінців, пригнічений у своїй службі. Роман про трудову ворожнечу і насильство величезного масштабу, що невдовзі стане головним сюжетом кінофільму з Джеймсом Франко, Брайаном Крестоном та Селеною Гомес та Заком Брафом у головних ролях.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.