Сафон Карлос Руїс «В'язень Неба»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
«В’язень Неба» — третя книжка із циклу романів, дія яких відбувається в літературному всесвіті Цвинтаря забутих книжок — лабіринту історій, що зачаровують і змушують якнайшвидше дістатися останньої сторінки. Барселона, 1957 рік. Даніель Семпере, власник книгарні, — щасливий чоловік і батько. Його продавець і приятель Фермін готується до весілля, а на носі ще й Новий рік та Різдво. Чоловіки в доброму гуморі чекають на прийдешні святкування, аж раптом все змінюється. До крамниці заходить загадковий сеньйор, який хоче купити подарункове видання «Графа Монте-Крісто». Він дивно поводиться, робить якісь записи, і Даніель відчуває: тут щось не так. Незнайомець якимось чином пов’язаний з Ферміном. Це привид його минулого, який може розкрити страшні таємниці…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.