Моріарті Ліана «Велика маленька брехня»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Від авторки романів «Вірні. Шалені. Грішні» і «Таємниця мого чоловіка» книжка про небезпечні дрібниці, в яких ми обманюємося задля виживання.

Убивство... трагічний випадок... чи просто негідні вчинки батьків? Відомо лише одне: хтось втратив життя. Маделін — сила, з якою рахуються. Вона кумедна, в'їдлива та пристрасна; все пам'ятає і нічого не пробачає. Селеста — вродливиця, здатна примусити зупинитися світ та зачудовано милуватися нею. Та за ілюзію ідеальності воно платить свою ціну. Новенька у місті, самотня матуся Джейн настільки молода, що інші мами зі школи сприйняли її за няньку, За її плечима — загадкове минуле та сум, нехарактерний для її віку. Життєві шляхи цих трьох жінок різні, але всі вони зійдуться в одному страшному місці. «Велика маленька брехня» — блискучий роман про колишніх чоловіків, других дружин, матерів та дочок, шкільний скандал та маленьку брехню, котра може стати смертельною.

«Якщо ви шукаєте книжку, яка вас цілком полонить, — можете більше не шукати» — oprah.com «Секрети, поховані у цьому на перший погляд безтурботному містечку, — такий приміський нуар, що Девід Лінч аплодував би стоячи» — Entertainment Weekly «Коли читаєш захопливі бестселери Ліян Моріатрі, то ніби п'єш рожевий «Космополітен»... з миш'яком» — USA Today

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.