Міссіролі Марко «Відданість»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
«Мене все влаштовує так, як є», — зауважує Франко, який півжиття зраджував дружині, проте всі вважали їх щасливою парою; бо навіть Анна (його дружина) ні про що не підозрювала. Нині їй вісімдесят, а вона захопилася Андреа, фізіотерапевтом своєї доньки, який виявився геєм. Маргарита розмірковує над тим, що зрада — це своєрідна відданість самій собі, тому спокушає Андреа, який піддається пориву. А чоловік Маргарити, викладач літературної творчості Карло, домагається студентки Софії, одначе ні на що не спромагається й по тому отримує відкоша. Упродовж десяти літ він віддано прокручує в пам'яті свою поразку, згадуючи слова тестя: «Мене все влаштовує так, як є». Непроста і заплутана історія прихильностей, брехонь і зрад, яку Марко Міссоролі скурпульозно — майже під збільшувальним склом — змальовує в романі «Відданість», спонукає замислитися над тим, ким ми є і чим живемо, яких правил і моралі дотримуємося й чому нас це не влаштовує, хоча й постійно спричиняє роздратування і незадоволення собою. А може це просто відданість самим собі, попри нашу виняткову й неповторну недосконалість?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.