Коельйо Пауло «Відьма з Портобелло»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Новинка від автора, якого найбільше читають у світі! Вони хотіли дізнатися, хто вона. Вона хотіла зрозуміти, ким вони є… Шерін — донька циганки Ліліани з Румунії. Коли дівчинка була зовсім малою, її вдочерила аристократична родина з Лівана, а потім вони разом переїхали до Лондона. Коли Шерін подорослішала, її назвали Афіною: здавалося, ніби вона випромінює якесь неземне світло. І тоді вона зрозуміла, що не така, як усі, бо має містичний дар і є обраною. Дівчина прийшла в цей світ із особливим призначенням — змінити його. На неї чекає довгий шлях духовного самопізнання, пошуків відповідей на вічні питання, кохання й самопожертва в його ім’я. Шлях, який напророкувала їй Велика Матір — Богиня Творіння… Про автора: Пауло Коельйо — культовий бразильський прозаїк і поет, кавалер Національного ордену Почесного легіону, автор понад 20 книжок, зокрема бестселерів «Алхімік» і «Вероніка вирішує померти». Володар численних престижних премій і нагород, серед яких «Золоте перо» та «Золота книжка». Його романи перекладено 81 мовами світу. Коельйо — майстер філософських історій, алюзій, кодів та символів. Попри це його історії зрозумілі кожному, хто пропустив їх крізь серце.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.