Раян-Гайд Кетрин «Візьми мене з собою»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Учитель Август Шрьодер лікується від алкозалежності після смерті дев'ятнадцятирічного сина. Як і кожного літа, він вирушає в путь, але цього разу все не так, як завжди. Август мріяв поїхати до Єллоустона разом із сином Філіпом, а везе з собою лише урну з його прахом. Та волею примхливої долі в нього з'являються попутники - двоє напівсиріт, яким більше нема до кого звернутися. Жоден із мандрівників не міг навіть уявити, як змінить їхнє життя ця подорож, - і як вона поєднає їх. Відтепер у них буде спільна доля і спільне майбутнє. "Тим часом Август насмілився кинути ще один погляд на хлопчиків. Вони нагадували йому дітей на залізничній платформі в часи війни, які чекали, раптом з'являться якісь подорожні і їх доправлять у безпечне місце. Які сподівалися на спасіння, хоч і залишилися без батьків".

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.