Ханимен Гейл «З Елеанор Оліфант усе гаразд»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Вони були самотніми, доки не з’явились одне в одного… Елеанор не така, як усі. Одиначка, що весь час проводить на роботі, не має хлопця, друзів, не робить манікюр та не взуває високих підборів. А ще ці дивні шрами на обличчі, про походження яких дівчина нікому не розповідає… Одного разу її звичне життя змінюється, бо в ньому з’являється Реймонд — дивакуватий айтішник, чимось схожий на саму Елеанор. Якось, ідучи з роботи, Елеанор і Реймонд рятують літнього чоловіка від нещасного випадку. Між ними трьома виникає міцний зв’язок, адже доля звела їх зовсім не випадково… Про автора: Ґейл Ханімен — молода британська письменниця. Вона потрапила до короткого списку номінантів на нагороду Lucy Cavendish та стала володаркою премії Next Chapter Award. Її твори - як ковток свіжого повітря, що надихає й дарує надію. Це справжня магія слова.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.