Хоулі Ной «За мить до падіння»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Неподалік від Нью-Йорка в океан упав приватний літак. Двоє пасажирів дивом дісталися до берега. Це художник-невдаха Скотт Барроуз, який опинився на борту літака випадково, і чотирирічний Джей-Джей, син відомого медіамагната Девіда Бейтмана. Подія сколихнула всіх: поки ЗМІ та суспільний загал шукають винних, агенти кількох компетентних органів розслідують справжні обставини катастрофи. Разом з екіпажем, заможною родиною Бейтманів і художником у літаку був успішний фінансист Бен Кіплінг із дружиною. І чи не кожен із цих одинадцяти осіб , як стає відомо з різних сюжетних ліній, мав свою таємницю, тож причиною падіння міг бути нещасний випадок, теракт, або навіть особиста помста. Письменник вибудовує неквапний, але дуже захопливий детективний сюжет, подає оригінальний зразок сучасного трилера, майстерно жонглюючи деталями та створюючи незабутні людські характери.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.