Коельйо Пауло «Заїр»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Ім’я Пауло Коельйо відоме в усьому світі. Незмінний успіх його творів серед різноманітних категорій читачів вражає. Книги Коельйо перекладені 80 мовами, на цей час продано понад 192 млн примірників. Кожний роман Коельйо стає справжньою подією в літературному світі. «Заїр» — роман, насичений почуттями, емоціями, філософськими міркуваннями про кохання і протистояння із власним Я… Головний герой втрачає кохану. Тепер він понад усе прагне свободи — від свого болю й від своєї любові. Але для людського серця така свобода обертається на лунку пустку, що вбиває… І нарешті, відмовляючись вірити у смерть дружини, відчайдушно намагаючись позбутися самотності, герой розуміє: його кохання настільки сильне, що він може загинути. Треба вижити — і вистояти в сутичці із власним серцем, загасити спогади про минуле щастя, подолати примари, створені власним розумом…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.