Вандермеєр Джефф «Засвідчення. Книга 2»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Після тридцяти років єдиний контакт людини із Нуль-зоною - зловісним з вигляду краєм, оточеним невидимою межею, який таємниче поглинув усі ознаки цивілізації - відбувається тільки через серію експедицій під ору-дою засекреченої, аж майже забутої, урядової організації - Південного Округу. Внаслідок неспокійної дванад-цятої експедиції, описаної в "Знищен-ні", в організації настає повний хаос. Джон Родріґес, новопризначений голова Південного Округу, працюючи зі зневіреною, проте відчайдушною командою, із серією невдалих допитів, стосами прихованих записів і годинами надзвичайно тривожних відеоматеріа-лів, починає проникати в секрети Нуль-зони. Але кожне відкриття зму-шує його протистояти неприємній правді про себе й організацію, якій він поклявся служити. У "Засвідченні", другій книзі трилогії Джефа Вандер-меєра "Південний Округ", містяться відповіді на найгостріші питання... але ці відповіді далекі від обнадійливих.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.