Вербер Бернар «Завтра будуть коти»

Комплектація книг Terra Incognita 1 робочий день!

Опис
Якщо ви ще не читали цієї книжки – знайомство з кішкою Бастет та лабораторним котом Піфагором варто почати саме з неї, а продовжити «Її величність кішка». Вербер пропонує подивитися на світ людей очима братів наших менших. Люди і коти – на одній землі, під одним небом. Соціальні катаклізми, війни, епідемії згубно впливають на все живе. Хто врятує людство й життя на планеті? Може, це і є місія котів? Може, саме таких, про яких ідеться в цій книжці? Кішка Бастет – домашня улюблениця. Намагається порозумітися з людьми, налагодити повноцінне спілкування з ними. Кіт Піфагор – лабораторний кіт. Його господиня, дослідниця, вмонтувала йому в череп спеціальний прилад з USB-портом, завдяки якому кіт виходить в інтернет, здобуває інформацію про людство, охоче ділиться нею і вміло використовує задля перемоги. У книзі – роздуми про життя і смерть, любов і ненависть, релігію та науку, відповідальність за тих, хто поряд, за тих, кого приручили… коти.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.