Кемерон Брюс «Життя і мета собаки»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Брюс Кемерон написав захоплюючу, веселу і зворушливу книгу про життя собаки, а ще - про людські взаємовідносини та нерозривні зв'язки між хазяїном і його чотириногим другом, про те, що любов ніколи не помирає, що наші істинні друзі завжди поруч і в усіх нас є своє призначення. Головний герой цієї книги - собака, який, всякий раз народжуючись наново, набуває щастя в служінні людині : самовідданій Сеньйорі, самотньому хлопчикові Ітану, Мая, що втратила віру, або зворушливій Венді. Брюс Кемерон переконує нас в тому, що собаки здатні на такі почуття, які доступні далеко не кожній людині. Щоб довести це, іноді собаці доводиться побувати в різних шкурах, хоробро зустрічати усі знегоди та, головне, ніколи не втрачати із виду свого хазяїна. Навіть якщо їх розділяють декілька життів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.