Эриа Филипп «Зіпсовані діти»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Роман Філіпа Еріа «Зіпсовані діти» побачив світ напередодні Другої світової війни. Його героїня Агнес, молодша дочка в родині багатих буржуа, критично сприймає батька і матір, страждає від фальші, внутрішньосімейних інтриг, відсутності любові і тепла. Її близькі схиблені на грошах, консервативні і майже ненавидять доньку через її фантазії. Дворічна поїздка в Америку змінює життя Агнес — ця країна для недооціненої дівчини, яка зростала у задушливій атмосфері міщанської обмеженості, стає символом внутрішньої свободи і відкритості почуттів. Автор створив складний, живий і багатогранний образ, роман читається на одному диханні, захоплює читача з перших сторінок. Франція високо оцінила «Зіпсованих дітей» — у 1939 році Філіпу Еріа присудже- но за цей роман Гонкурівську премію

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.