Серафіні Луїджі «Золотий кролик»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Спільний проект видавництва ArtHuss та видавництва Laurus. Успішний скульптор та дизайнер Луїджи Серафіні 30 років тому створив книгу неіснуючою мовою і назвав це "Codex Seraphinianus", книга стала надзвичайно успішною і ціна деяких фоліантів досягала 1000 € До вашої уваги, не менш дивний трактат. У першій частині цього трактату поблажливий читач знайде історії, легенди, біографічні відомості та забавні факти, і все це про кролів, зображення і уявлення про них. У другій частині мова йтиме про те, як обробляли кроликів на кухнях різних епох і народів. Нарешті, в третій частині читач (при бажанні) знайде добірку рецептів, які автори самі розробляли і дегустували. "Золотий кролик" - це справжня "кроликопедія", ілюстрована загадковими творами Луїджі Серафіні і доповнена апетитною підбіркою, що складається з 21 фанатазії. Книжка ця відкриває допитливим людям, дослідникам і гурманам дивовижний світ зайцеподібних, реальних і вигаданих.
Що ще купити
Я бачу, вас цікавить пітьма

Павлюк Ілларіон

Я бачу, вас цікавить пітьма
400 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.