Кейлин София «Зов моря»

Комплектація книг Самміт-книга 1 робочий день!

Опис
Габріель все життя провела в похмурому родовому замку, двері та вікна якого намертво закриті. Її сім'я твердо впевнена в тому, що світ за межами їхнього будинку давно мертвий, і що вони єдині, хто вижив з людського роду. Але одного разу в їх будинок увірвався юнак Рем, який врятував дівчину з ув'язнення і вивів її на пошуки батька, якого Габріель вважала загиблим. Тепер дівчині доведеться відкрити для себе абсолютно новий світ, повний небезпечних морських пригод і піратів, які відчайдушно шукають чарівні скарби. А ще зрозуміти, що вона сама міцно пов'язана з жахливою загрозою, яка незабаром може спіткати кожного, якщо вчасно не перешкодити їй.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.