Яхіна Гузель «Зулейха відкриває очі»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

Гузель Яхина народилася і виросла в Казані, закінчила факультет іноземних мов, навчається на сценарному факультеті Московської школи кіно. Публікувалася в журналах «Нева», «Сибірські вогні», «Жовтень». Роман «Зулейха відкриває очі» починається взимку 1930 року в глухому татарському селі. Селянку Зулейху разом з сотнями інших переселенців відправляють в вагоні-теплушці в Сибір. Дрімучі селяни і ленінградські інтелігенти, декласований елемент і кримінальники, мусульмани і християни, язичники і атеїсти, росіяни, татари, німці, чуваші - все зустрінуться на берегах Ангари, щодня відстоюючи своє право на життя. Всім розкуркуленим і вигнанцям присвячується.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.