Думайн Браян «Безономіка. Як Amazon змінює життя (МІМ)»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Джефф Безос побудував одну з найбільших машин зі створення грошей в історії. Із кожною прочитаною сторінкою ваше здивування буде посилюватися! OMG, Amazon знає про нас геть усе! Бізнес-модель Amazon змінила не лише сферу роздрібної торгівлі, але й суттєво вплинула на засоби масової інформації, економічне зростання країн і розвиток суспільства загалом. Розібратись, як працює ця система, і зрозуміти, що забезпечує шалений темп зростання Amazon, допоможе книга «Безономіка». У книзі йдеться про принципи, які Джефф Безос використовує для домінування. А саме про інновації, стратегічне управління та штучний інтелект. Про те, як Amazon вплинув на поведінку споживачів та які уроки варто засвоїти з цього для розвитку власного бізнесу. В 21 століття усі бізнесмени загалом і власники супермаркетів зокрема хочуть знати, в чому секрет Amazon. Конкуренти або імітують Amazon, або намагаються перевершити. Як засновник Amazon став найбагатшою людиною планети? Як йому вдалося побудувати настільки успішний бізнес? «Безономіка» – спроба поглянути на бізнес-модель Amazon відверто і неупереджено, аби зрозуміти, як ця платформа впливає на життя кожної людини на землі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.