Наїр Чандран «Держава сталого розвитку. Майбутнє урядування, економіки та суспільства»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Демократія не панацея, як заведено вважати. І не все, що працює на Заході, може вирішити проблеми країн, що розвиваються. У цій книжці експерт у галузі екологічних ресурсів Чандар Наїр запевняє: причина екологічних та соціальних катастроф у країнах, що розвиваються, полягає у відсутності сильної держави. Тож як держава може контролювати та надавати пріоритет базовим потребам людства? Чи врятують нові технології від соціальних проблем? І чому ринкова модель Заходу не масштабується? Автор переосмислює підходи та очікування стосовно розвитку та зростання країн, що розвиваються, а також закликає світових лідерів переглянути права та свободи країн, що розвиваються, в умовах загрози їхнього існування. Чандран Наїр — експерт у галузі екологічного консультування, створив найбільшу в Азії консалтингову групу з питань охорони навколишнього середовища, засновник Глобального інституту майбутнього, член Римського клубу та Королівського товариства мистецтв.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.