Вовк Ю. «Довідник. СВІТОВА та УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Литера 1 робочий день!

Опис
Довідник має багатоцільовий і багатофункціональний характер. Основна його мета – допомогти учневі загальноосвітньої школи засвоїти матеріал з предмета «Художня культура» і підготуватися до зовнішнього незалежного тестування. Структура та зміст довідника відповідають програмі та вимогам зовнішнього незалежного оцінювання. У довіднику висвітлено історію культури від найдавніших часів до сьогодення. Запропоновано компактний і комплексний виклад основних аспектів даного предмета за розділами, передбаченими відповідною програмою. Глибина та комплексний характер довідника допоможуть успішно виконати тестові завдання під час зовнішнього незалежного оцінювання; студентам вищих навчальних закладів підготуватися до семінарів, модульних контрольних робіт та підсумкової атестації з дисциплін «Культурологія» та «Історія світової та української культури». Перевагою даного довідника є те, що він містить тренувальні тести до кожної теми, які допоможуть учням, абітурієнтам та студентам закріпити свої знання з даного предмета. Текстовий матеріал належно ілюстрований. Довідник стане у пригоді учням, абітурієнтам, учителям, викладачам, усім, хто цікавиться історією культури та культурологією.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.