Сміт Деніел «Думати, як Шерлок Холмс»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Зазирніть до геніального мозку найвідомішого детектива усіх часів! "Ви дивитеся, але не спостерігаєте. Різниця очевидна". Такими були слова геніального детектива Шерлока Холмса, звернені до доктора Вотсона, якому не вдалося застосувати методи Холмса. Чи можна навчитися мислити так само чітко і раціонально, як Шерлок Холмс, або його бездоганна логіка і кришталева ясність розуму - лише вигадка письменника? У книжці "Думай як Шерлок Холмс" ви дізнаєтесь, як розвинути спостережливість, пам'ять та логіку за допомогою методів і прийомів найвідомішого у світі детектива. Ознайомишся із сучасними техніками та теоріями з найрізноманітніших напрямків, таких, як методи НЛП (нейролінгвістичне програмування), розвиток пам'яті, мова тіла, обробка інформації та швидкісне читання. Ця дивовижно практична книжка дозволить вам побачити світ по-новому і, що ще важливе, вразити людей навколо вас.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.