Паріанен Франка «Гормони. Як тестостерон, ендорфіни і Ко впливають на наше життя»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Що спільного між екраном вашого телефону та безсонням? Гормони. А оце відчуття спокою, коли ти знаєш, що сьогодні можеш не прокидатися за будильником, — звідки воно? Від гормонів. Стоп, подумаєте ви, хіба все це не контролює мозок? А що, як ним самим керують... гормони? Час перевернути свої уявлення про цих безладних, проте активних будівничих, що несуть службу в нашому мозку й тілі. Вони налагоджують зв’язки, зберігають спогади і несуть відповідальність за нас і наші вчинки. Значну частину того, ким ми є, створили гормони. Поки ви це читаєте, вони й далі не покидають своєї роботи. До того ж у більшості випадків вони творять не свавільно, а за добре—продуманим планом. Принаймні, задум у них добрий.
  • Чим займаються гормони впродовж дня
  • Командні гравці: тестостерон й естроген
  • І знову про овуляцію: гормони під час циклу
  • Чи пов’язана стать із мозком
  • Нейронні мережі: потреби, страх та паніка
  • Світ міфів і чудес репродуктивної медицини
Про автора: Доктор Франка Паріанен, 1989 року народження, працювала в Інституті когнітивних і неврологічних наук імені Макса Планка в Лейпцигу в групі соціальних нейронаук. Останні кілька років досліджувала при Інституті Гельмгольца в Утрехтському університеті розвиток та структуру людського співжиття на рівні нейронів і гормонів. З 2014 року проживає в Берліні й активно виступає на різних медичних конгресах, в театрах і виставках.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.