Брокманн Ніна «Книга для дівчат. Посібник зі статевого дозрівання від Еллен та Ніни»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
У житті кожної дівчинки настає час, коли вона починає стрімко змінюватися. Змінюються її тіло, емоції, розум, навіть спосіб мислення. Як і чому це відбувається, розповідають авторки «Книги для дівчат». Вони добре пам’ятають, які труднощі довелося долати їм особисто в період статевого дозрівання, а тому зібрали в цій книзі відповіді на найважливіші питання, які виникають у дівчат, а також найдієвіші поради, скориставшись якими, дівчата зможуть легко подолати шлях змін. Дотепні й доволі детальні ілюстрації допоможуть ліпше зрозуміти, про що саме йдеться в тексті, а цікава інформація не лише стане в пригоді, а й розширить кругозір. Ви дізнаєтеся все про:
  • менструацію й засоби гігієни;
  • розмір і форму грудей та бюстгальтери;
  • прищі, пітливість і виділення;
  • сексуальне збудження, мастурбацію та статевий потяг;
  • поцілунки й ласки, їх доречність у тій чи іншій ситуації;
  • контрацепцію й можливі недуги;
  • гомо-, цис- і транссексуальність;
  • онлайн-знайомства, порно й фото в стилі «ню»;
  • соціальні штампи та ідеали соцмереж і не обов’язковість їм відповідати.

Для кого книга «Книга для дівчат» стане в пригоді: дівчатам віком від 9 до 16 років; батькам дітей, котрі наближаються до пубертатного віку; педагогам і психологам, які зможуть взяти на озброєння теми для розмов із підлітками, а також методику проведення таких бесід.
Про авторів Ніна Брокманн, Елен Сантеккен Дал — лікарі-гінекологи, які популярно розповідають про особливості функціонування жіночого організму, зокрема статевої системи. Почавши з популярності у Норвегії в статусі блоґерів, вони стали відомими в багатьох країнах світу завдяки книзі «Приховане диво. Вся правда про анатомію жінки». «Книга для дівчат» — іще один їхній популярний і дуже потрібний читачам проект.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.