Мезріч Джошуа «Коли смерть дарує життя. Нотатки хірурга-трансплантолога»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Історія такої звичної на сьогодні операції, як трансплантація тканин та органів однієї людини іншій, триває менш ніж століття. Однак протягом цього часу людство зробило значний крок на шляху до порятунку життів. Про піонерів трансплантології, труднощі, які їм довелося долати, етичні та юридичні колізії, складні рішення й радість від кожного врятованого життя хірург Джошуа Д. Мезріч розповідає в книзі «Коли смерть дарує життя». Читач разом із автором бере участь у заборі тканин та органів; потрапляє до операційних і спостерігає за тим, як нирка чи серце переселяються в тіло іншої людини; переживає неймовірні емоції — від страху помилитися до ейфорії успіху. Книга буде цікавою і лікарям, і пацієнтам, і не дотичним до медицини читачам, оскільки вона — про найважливіше для нас усіх: життя.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.