Форсайт Марк «Коротка історія пияцтва»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Марк Форсайт (нар. 1977 р. в Лондоні) – відомий британський письменник і популярний блогер. У 2018 році побачила світ його книга «Коротка історія пияцтва» про давню пристрасть Homo sapiens до алкоголю – від кам’яної доби і Стародавнього Єгипту до Америки часів сухого закону. Навіщо первісні мавпи спустилися з верхівок дерев на землю? Як шамани доби неоліту спілкувалися з духами предків? Чому шумери вважали пиво сакральним напоєм? Як пиячили в давньогрецькому симподії, середньовічній британській таверні або салуні на Дикому Заході? Чому стародавні єгиптяни вірили, що пиво врятувало людство? А як поводилася єгиптянка, яка бажала провести ніч у галасливому пивному закладі? Чому алкоголь пробуджує почуття звірячого голоду та статевого потягу? Чому царів, фараонів, шаманів і вікінгів ховали з речами для застілля? Навіщо американці розбавляють джин і віскі? Чому в сучасній Британії алкоголь до полудня – моветон? На підставі фактів, гіпотез і теорій автор висловлює свою думку щодо алкоголю в історії та культурі різних народів і континентів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.