Лендрі Чарльз «Креативне містотворення: його сила і можливості»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Чарльз Лендрі (нар. 1948) — британський урбаніст, творець концепції креативного міста. Долучився до розробки стратегій розвитку таких перлин, як Більбао, Дублін, Амстердам, Лейпциг — загалом це 450 проєктів у 35 країнах світу. Його перу належить авторство низки книжок, присвячених містотворенню, а кількість лекцій, в яких фахівець популяризує свої ідеї, зокрема й в Україні, не піддається ліку. Спілкуючись з авдиторією, Чарльз любить повторювати: «Креативні міста — це міста, створені жителями, що мислять, планують і діють за допомогою уяви». Та чи все так просто й очевидно на практиці? І що є індикатором креативності? Як її виміряти? Кількістю інновацій, які були впроваджені, чи кількістю креативних людей? Кількістю організацій, процесів, програм чи кількістю креативних видів діяльності? У своїх книжках автор не залишає без розлогої відповіді жодного запитання, яке цікавить небайдужих містян.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.