Де Крайт Пол «Мисливці на мікробів. Книга про головні відкриття у світі мікроорганізмів.»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Ця книга про дослідників, які першими виявили і почали вивчати мікроби. Здавалося б, де Крайф пише про елементарні речі, але насправді йдеться про фундаментальні наукові відкриття, коли він розповідає і про те, як мікроби були вперше знайдені у прозорій краплі дощової води, і про те, як Луї Пастер зрозумів, що вакцина, атакуючи мікробів, здатна врятувати людину від жахливої смерті, спричиненої сказом. Викладені історії про вчених, бактеріологів і лікарів, які розробили перші вакцини для протидії збудникам захворювань, не втрачають своєї актуальності і сьогодні. Книга Пола де Крайфа вважається одним із кращих видань, при¬свячених першим дослідникам мікросвіту. Перед читачем розгорта¬ється драма про вчених, які, ризикуючи власним жит¬тям, виходили на бій із хвороботворними мікробами (і, на жаль, не завжди перемагали), про їхні злети і розчарування, про вчених, які, власне кажучи, заклали підвалини мікробіології, зберегли не один мільйон людських життів. Цей непідвладний часу, перекладений вісімнадцятьма мовами бестселер, що витримав величезну кількість перевидань, безперечно, викличе справжнє захоплення й у сучасних читачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.