Льюїс Майкл «Неймовірний проект. Дружба, що трансформувала наше уявлення про людську свідомість»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Дружба, що трансформувала наше уявлення про людську свідомість У 1960-х рр. двоє молодих ізраїльських вчених розпочали серію експериментів, результати яких перевернули уявлення науки про раціональність людини і її розуму. Такі, здавалося б, різні за зовнішністю, темпераментом, уподобаннями Амос Тверські та Даніел Канеман співпрацювали настільки тісно, що й самі не могли визначити, хто з них більшою мірою генерував ідеї, а хто відшліфовував і реалізував їх на практиці. Науковці по праву належать до когорти засновників так званої поведінкової економіки - теорії, що змінила ставлення до впливу психологічних факторів на ухвалення рішень в усіх сферах людської діяльності. Автор розповідає, як складалися стосунки і співпраця геніальних вчених, популярно викладає суть розробленої ними теорії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.