Гейг Метт «Нотатки про нервову планету»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Жорж 1 робочий день!

Опис
Світ навколо змінюється з шаленою швидкістю, і ми щосили намагаємося не відставати. Прагнемо встигнути усюди, невпинно підвищуючи свій рівень стресу та тривожності. Нас щодня хвилюють новини на телебаченні, пости у соцмережах, повідомлення у месенджері… Як зберегти здоровий глузд у цьому світі, який зводить нас із розуму? Як залишатися людиною в епоху технологій? Як почуватися щасливим, коли все навколо викликає тривогу? Метт Гейґ напевне знає відповіді на всі ці запитання, бо сам протягом багатьох років боровся з депресіями і панічними атаками. «Нотатки про нервову планету» — це його щире оповідання про те, що можна навчитися протистояти стресу і бути щасливою людиною навіть у божевільному світі ХХІ сторіччя. «Глибока, розважлива, дуже актуальна книга. Вона навіть зможе позитивно вплинути на ваш психічний стан. Звісно, якщо ви лягатимете спати без свого смартфона». The Guardian

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.