Зогай Идриз «Minne, або Пам’ять по-шведськи»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Кожен із нас потрапляв у ситуацію, коли не міг пригадати назву книжки та прізвище її автора, столицю якоїсь країни або ім’я людини, з якою нещодавно познайомився. Звісно, що все це потім спливає в пам’яті, але ж час уже втрачено. Отже, потрібно тренувати свою пам’ять. Тут у пригоді стане книжка Ідріза Зогая «Minne, або Пам’ять по-шведськи. Методика знаменитого тренера з розвитку пам’яті». Її автор запевняє, що опанувати цю науку може практично кожен, є тільки одна умова — регулярні тренування. А тренувати пам’ять за допомогою наведених вправ весело й цікаво. Проте ця книжка розрахована не тільки на спортсменів-мнемоніків: легко запам’ятовувати телефонні номери, імена людей, терміни важливих справ — усе це стане в пригоді будь-кому. Особливо, як уважає автор, це може бути корисним дітям — вони дуже швидко й легко опановують навичку запам’ятовування, що безумовно допоможе їм у навчанні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.