Веллз Спенсер «Подорож людини: генетична одіссея»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Наше сьогодення сповнене питань про наше минуле. Шукаємо зв’язку зі своїми пращурами, далекими Адамом та Євою з африканської савани. Відстежуємо шлях, який подолали їхні діти, перш ніж заселити майже всі куточки землі та стати батьками сучасної цивілізації. Маємо купу запитань, відповіді на які містяться в нас — у генетичному коді, цьому унікальному джерелі інформації. Ця книжка — не про походження людини, а про її надзвичайну подорож з Африки, місця свого народження, до віддалених куточків Землі: від появи сучасних людей до наших днів. Звертаючись до генетики, як до карти наших мандрів залишається скласти пазли докупи та завершити цю картину. Безумовно, кожна подорож повинна мати початок… Готові дізнатися, як почалися ми?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.