Остергольм Майкл, Олшейкер Марк «Смертельний ворог. Людство проти мікробів-убивць»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Лабораторія 1 робочий день!

Опис
Інфекційні захворювання є однією з найбільш смертоносних та найбільш імовірних причин занепаду людства. Бо ми теоретично здатні вплинути на такі ризики як можливість термоядерної війни чи зміна клімату; а ось поява нових вірусів і бактерій, які постійно еволюціонують швидше за нашу імунну систему, людині непідвладна. Проте, не поспішайте впадати у відчай: наслідки нових інфекційних хвороб можна звести до мінімуму, якщо знати, як до них підготуватися та як їх правильно досліджувати. Лікар-епідеміолог Майкл Остергольм вже понад 45 років бореться з новими викликами в сфері епідеміології. Це його телефон розривається від запитів щоразу, як тільки виникає нова недуга. І він невтомно, з ретельністю слідчого, який ніби викриває місця злочину мікробів, шукає відповіді, здатні врятувати увесь світ. У цій книзі, написаній за допомогою автора Марка Олшейкера, Остергольм розповість і вам, як проходили перші дослідження ВІЛ/СНІД, SARS, гарячки Ебола та інших. А в передмові 2020 року зазначить, чому COVID-19 навряд чи вдасться найближчим часом зупинити, і це не найстрашніша новина - більш масштабні пандемії чекають попереду. Та до жахливих наслідків ще не пізно підготуватися. Поки що.
Про авторів Майкл Остергольм — епідеміолог; директор Центру досліджень і політики в галузі інфекційних захворювань (CIDRAP); з 1992 до 1997 рр. входив у склад наукової ради Центрів з контролю та профілактики захворювань в США (CDC). Марк Олшейкер — автор нон-фікшн та художньої літератури; співпрацює з фахівцями у сфері криміналістики (зокрема з агентом ФБР Джоном Дуґласом), розвідки та охорони здоров'я, допомагаючи їм у написанні книг. Марк також є продюсером, режисером і лауреатом нагороди «Еммі».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.