Доній Олесь «Трансформація української національної ідеї»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Якою має бути сучасна «українська мрія»? Тематика Суспільно-політична література. Про що книга У цій книжці формулюється дефініція української національної ідеї, розкриваються її три попередні етапи та моделюється наступний, четвертий, «конкурентний» етап. Видання для тих, хто хоче розібратися в українських цінностях і готовий до їхнього оновлення. Для кого книжка Книжка для найширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться історією та суспільно-політичними процесами в Україні. Чому варто купувати цю книгу У цій збірці 30 відомих українських істориків, філософів, політологів, культурологів дають власні відповіді на питання про те, як розвивалася «українська ідея», чому і на якому етапі вона загальмувала, і що слід зробити, щоб «українська ідея» знову стала «українською мрією». Автори Олександр Кочетков Роман Кудлай Олександр (Олесь) Доній Анатолій Єрмоленко Сергій Гайдай Олександр Щерба Павло Гай-Нижник Леонід Чупрій Сергій Дацюк Олексій Толкачов Євген Уткін Марія Кармазіна Володимир Єшкілєв Ірина Кресіна Володимир Фесенко Людмила Филипович Віталій Кулик Олег Покальчук Ігор Щупак Ян Валетов Тетяна Бевз Олександр Бабіч Віктор Савченко Богдан Бернадський Іван Патриляк Володимир Волковський Андрій Чуткий Віктор Горобець Тарас Чухліб Володимир Сергійчук

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.