Липовецький Леонід «Червоне біле і трохи рожевого Азбука винного "чайника"»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Книжка містить купу інформації, необхідної для винолюба-початківця, але прицьому може бути корисною й читачам, які давно цікавляться винною темою.Вона рясніє безліччю цікавих фактів із найрізноманітніших галузей знань — іс-торії, географії, філософії, геології, політології, мистецтва, а також містить біографіївідомих історичних особистостей. Автор веде з читачем невимушенурозмову, у ході якої інформацію запам'ятовувати легко і приємно. Рекомендую для прочитання! Іван Бачурін, президент Асоціації сомельє України

Автор запрошує в цікаву мандрівку у просторі та часі винними регіонами Старого і Нового світу. Ви відвідаєте Францію та Італію, Іспанію та Німеччину,Аргентину й Чилі, Австралію й Нову Зеландію, познайомитеся з особистостями, які назавжди вписали свої імена в історію виноробства, навчитеся правильночитати винні етикетки й легко опануєте складну винну термінологію. Вon voyage, пані та панове! І обов’язково візьміть із собою келих, щоб повною мірою насолодитися смаком та ароматом червоного, білого й рожевого!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.