Говард А.Г. «Арт-візіонери»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
У цій книжці йдеться про 75 митців, творчістю яких характеризувалося мистецтво в XX столітті: від революційних ентузіастів ранніх років до показної упевненості останнього десятиліття. У статтях, впорядкованих хронологічно, відстежено історію століття, розказано про життя і творчість митців, наведено їхні вислови. У ХХ столітті мистецькі школи народжуватимуться цілими гронами: фовізм, кубізм, експресіонізм, футуризм, метафізичний живопис, супрематизм, конструктивізм, неопластицизм, дадаїзм, сюрреалізм, спаціалізм, інформалізм, абстрактний експресіонізм, поп-арт, арте повера (бідне мистецтво), мінімалізм, концептуалізм, лендарт і чимало інших. Декотрі віднаходили й іменували критики, пишучи на льоту перший начерк історії мистецтва; інші засновували художники чи поети, які проголошували свої наміри у заявах та маніфестах.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.