Увегба Отега «Маленька чорна книжечка»

Комплектація книг Snowdrop 1 робочий день!

Опис
«Маленька чорна книжечка» – це сучасна і практична інструкція для жінок підприємців, які тільки-но починають працювати, або вже мають карколомну кар’єру та досвід. Стильне видання у кишеньковому форматі, яке є гарантованою інструкцією для створення кар’єри-мрії. Автор книги, Отеґен Уваґба (увійшла в список Forbes «30 до 30 Європа») діловито, але доступною товариською мовою, дає навігацію для кар’єрного зростання, яке залежить лише від нас. У книзі знайдете дієві поради: від того, як вести переговори щодо підвищення заробітної плати, до побудови власного унікального бренду, а також рекомендації щодо подолання творчих блоків, вилаштування тайм-менеджменту. «Маленька чорна книжечка» – життєво необхідна для фрілансерів і тих, хто працює з дому. Це видання – втілення мудрості і цінної професійної інформації. Воно створене за підтримки та на основі досвіду всесвітньо визнаних жінок, серед яких нігерійська письменниця Чімаманда Нґозі Адічі, співзасновниця цифрової медіа-розважальної компанії Refinery29 П’єра Джелерді, головний редактор The Gentlewoman Пенні Мартін і багато інших.
Отега Увагба – автор бестселерів Sunday Times, журналіст і спікер культури. Її твори були опубліковані серед інших видань «The Cut», «The Guardian», «Gentlewoman», «New Statesman», «i-D» та «Dazed», а в 2018 році вона була обрана до списку Forbes 30 Under 30 Media. Вона є засновницею Women Who, платформи для творчих жінок, яка діяла з 2016 по 2020 рік. Закінчила Оксфорд за спеціальністю «Політика, філософія та економіка», виросла в Південному Лондоні, де і досі проживає.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.