Оден Мішель «Чи потрібні нам акушерки?»

Комплектація книг Смакі 1 робочий день!

Опис
Яке майбутнє у здатності людини народжувати? Яке майбутнє у фізіологічних функцій, які недостатньо використовуються? Чи варто очікувати на еволюцію у Homo sapiens, пов’язану з тим, як народжуються діти? Чи можуть наукові дисципліни, які швидко розвиваються, підштовхнути до нової свідомості? У цьому широкомасштабному, міждисциплінарному погляді на майбутнє пологів відомий лікар-акушер Мішель Оден бере відправною точкою питання: «Чи потрібні нам акушерки?» Якщо відбудеться зміна парадигми, то яка нам потрібна акушерка? Як довго ми можемо продовжувати усувати закони природного відбору? Чи є люди, здатні ставити життєво важливі питання, поки ще не пізно? Безпрецедентні ситуації повинні, насамперед, викликати відповідні питання.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.