Келбі Скотт «Цифрова фотографія»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Перед вами книжка про цифрову фотографію Скотта Келбі, присвячена готовим рецептам професійної зйомки. Містить чимало цінних практичних порад і секретів. Кожному прийому або ефекту присвячено дві окремі сторінки зі світлинами автора. Одна фотографія представлена в оригіналі, без обробки, щоб показати, за яких обставин відбувалася фотосесія, а друга — це готова версія. Скотт Келбі детально пояснює, у який спосіб отримати таку світлину. Ця книжка неймовірно популярна у світі, адже написана без зайвих складних термінів і розповідає вам, як отримувати чудові фотографії. Використовуйте прийоми, які описує Скотт, і ви будете задоволені результатом! Переклад: Ярослав Губарев.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.