Картер Гілтон «Дикі інтер’єри. Красиві рослини в чудових просторах»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Любов до рослин та особливе бачення Гілтона Картера допоможуть вам створити розкішний інтер’єр, який даруватиме не тільки красу, але й добре самопочуття. Спершу автор розповідає власну історію захоплення та натхнення рослинами, а також про десять своїх найулюбленіших домашніх рослин. Згодом він запрошує читачів до дванадцяти домівок любителів рослин і демонстує різноманіття зеленого декору. Від маленького будиночка у Венісі, Каліфорнія, та сонячного лофта в Нью-Йорку до квартири в Берліні, прикрашеної вінтажними знахідками, та помешкання мисткині-керамістки в Барселоні — тут зібрано ідеї для будь-яких просторів та бюджетів. Автор супроводжує вас у цій мандрівці світом зелені, описуючи умови різних приміщень та особливості рослин, які до них найкраще пасуватимуть: тропічна вологість ванної, різкі перепади температури кухні, прохолодна півтемрява коридорів або спальні. Гортаючи сторінки, ви знайдете безліч порад із дизайну інтер’єру: як перетворити ліроподібний фікус на композиційний центр кімнати, як створити кілька ярусів рослин за допомогою підвісних кошиків, як зібрати найкращу полицю для рослин — і зрозумієте, як саме рослини можуть змінити на краще ваш дім. Надихайтеся і створюйте власні дикі інтер’єри завдяки експертним порадам Гілтона Картера щодо стилю, а також хитрощам і підказкам із догляду за рослинами, які позбавлять вас загадок і непорозумінь у піклуванні про зелених друзів!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.