Шкаврон Олена «Експедиція за дивовижними тваринами»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис
Ця енциклопедія не конкурує з документальними фільмами, а є неймовірним доповненням до них. Фільм дасть дитині уявлення про зовнішність і поведінку тварини, а книжка допоможе зрозуміти її характер, відчувши її внутрішній стан. Завдання книжки — підтримати захоплення дітей, тому ми пропонуємо їм полишити парти й вирушити в пригоду, змінити кут зору і з пасивних учнів зробитися активними дослідниками дивовижних тварин. Експедиція навколосвітня, тож книжка містить 9 карт і наліпки. Трохи уяви — і читачі вирушать у подорож п’ятьма частинами світу, а також візьмуть участь у захопливому екологічному квесті. Щодня зникає все більше видів тварин, і, крок за кроком проходячи квест «Сторінками «Чорної книги», діти усвідомлять, як діяльність людини впливає на довкілля і що саме від них залежить, хто житиме на Землі через кілька років. Книжка має і навчальну мету: з нею читач здобуде початкові знання з географії, навчиться орієнтуватися на карті, дізнається про 45 визначних місць Землі.
Що ще купити
Крута історія України. Від динозаврів до сьогодні

Ковалишена Інна

Крута історія України. Від ...
370 грн.
Купити
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
280 грн.
Купити
Гаррі Поттер і келих вогню

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і келих вогню
310 грн.
Купити
Гаррі Поттер і Орден Фенікса

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і Орден ...
350 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
285 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
280 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
280 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.