Лаптон Еллен, Ку Бон «Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Ця книжка — для послідовників дизайн-мислення в системі охорони здоров’я, проілюстрована реальними проблемами й переконливими історіями з життя. Вона допомагає знайти відповідь на запитання: як через удосконалені сервіси, продукти, взаємодію й навчання покращувати здоров’я людей? Пацієнти стикаються з обмеженнями доступу до медичних послуг, проте навіть якщо обмежень немає, людям буває складно розібратися в тому, як усе працює. Медики втрачають ентузіазм і розчаровуються через дедалі більші стоси писанини й кількість пацієнтів. Гострішою та поширенішою виявляється проблема вигорання. Зважаючи на ці випробування, дизайн-мислення може допомогти всім зацікавленим створювати продукти й методи роботи, засновані на принципах гуманності, ефективності та справедливості. Книжка «Дизайн-мислення в охороні здоров’я» розповідає про продукти, прототипи й результати досліджень провідних виробників, компаній, дослідницьких центрів, а також медичних закладів освіти, які застосовують дизайн-мислення для різноманітних ситуацій в охороні здоров’я.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.