Діспенза Джо «Ефект плацебо»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

Опісля того, як Джо Диспенза збила автівка, лікарі пророкували не найкраще майбутнє з постійним болем, пропонуючи поставити імпланти в хребет, щоб Диспенза бодай якось міг рухатися. Утім доктор Джо відважився кинути виклик традиційній медицині і замірився відновити здоров’я силою думки. І вже через 9 місяців по трагедії знову міг ходити. Тож чи можна зцілитися лишень силою думки — без препаратів і хірургічного втручання? Це відбувається набагато частіше, ніж ми гадаємо. Феноменальні наукові дослідження, засновані на відкриттях у галузі нейробіології, психології, гіпнозу і квантової фізики, довели: мозок не розмежовує уявні переживання і реальність. Тож ми можемо вибудовувати своє життя за власними бажаннями. Оскільки в кожного з нас вбудована можливість зцілення. Саме про це детально йдеться у книзі «Ефект плацебо», де скрупульозно описано, як (не)діють різноманітні ліки і психотерапевтечні практики, а також наведено купу реальних прикладів зцілення пересічних людей — пацієнтів доктора Джо Диспенза.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.