Фреймут Ольга «Етикет. Школа пані Фреймут»

Комплектація книг Snowdrop 1 робочий день!

Опис
Літературна провокація авторки вже наробила чимало галасу, хоч самої книжки ніхто й не бачив. Прокоментувати фрагмент із ще не виданої книжки заходилися колеги по цеху, художники, психологи, політики, письменники й багато інших вибагливих читачів. «Моя книжка, як і телешоу, має викликати емоції, сильні і суперечливі, – розповідає Оля Фреймут. – І щоб можна було і повчитися, і розважитися, наче у грі. Проте, крім забави, у цьому подарунковому виданні ви знайдете і серйозні поради від експерта з етикету Наталі Адаменко». У хуліганському етикеті, що вийшов друком у видавництві SNOWDROP, головна героїня, наче персонаж п’єси «Пігмаліон» Б. Шоу, змінює себе і своє життя та розказує, як вона це робить. Щоб читачі не нудьгували, авторка змішує під однією обкладинкою веселе, сумне, правду й фантазії. Вона шукає контраверсійні відповіді на питання про те, як тамувати емоції, хворіти, плакати, вийти заміж і гарно виглядати, а водночас полюбити себе і ближнього. «Ця книжка написана як для себе. Бо існує етикет для всіх, а це – особисті правила, які вигадую і порушую я. Тож даруйте за екстравагантність, але те, що ви прочитаєте – буквально не повторюйте у домашніх умовах, – застерігає авторка. – Читайте так, як дивитеся на картини Дега, щоб після споглядання його «Танцкласу» хотілося займатися не балетом, а коханням».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.