Дартнелл Льюїс «Як Земля сформувала історію людства»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Мезозой вплинув на вибори у США. Маячня? А от і ні. Планета навчила людей плавити метал. Звучить як нісенітниця? Але це правда! Земля як впливала на людство, так і досі найнесподіваніше це робить. Завдяки їй вода з нашого тіла раніше текла в Нілі, випадала дощем чи клекотіла в океані. Піт, сльози й кістки були мінералами. Завдяки Землі люди видобули першу сировину й виготовили перші знаряддя праці. І цим її невидимий вплив не обмежується.
ПРО АВТОРА Льюїс Дартнелл — дослідник, науковий співробітник Вестмінстерського університету, автор чотирьох книжок, спікер TED. Пише про науку для New Scientist, BBC Focus, Cosmos, виступає в телепередачах BBC Horizon і Wonders of the Universe.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.