Бубновський Сергій «Кінезітерапія на щодень. 365 порад доктора Бубновського»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Сергій Бубновський — доктор медичних наук, професор, автор принципово нових безопераційних методів лікування хребта й суглобів, засновник нового напрямку в медицині — кінезітерапії, в якій сам хворий бере активну участь у своєму видужанні завдяки внутрішнім резервам і розумінню свого тіла. У своїй книзі доктор Бубновський дає корисні поради тим, хто хоче зберегти чи відновити своє здоров’я. Автор розглядає основні помилки, які виникають за неправильного чи необдуманого підходу до фізичних навантажень, і дає рекомендації, котрі допоможуть відновити здоров’я суглобів, хребта й серцево-судинної системи без ліків і операцій. Поради, що містяться в цій книзі, будуть корисні для всієї родини — чоловікам і жінкам працездатного віку, молодим батькам, людям старшого покоління.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.