Кемпбелл Колін «Китайське дослідження. Класична книга про зв’язок здоров’я та їжі»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Перед вами переглянуте і доповнене видання бестселера «Китайське дослідження», в якому науково обґрунтовано зв’язок між хворобами і стилем харчування. Колін Кемпбелл пояснює, чому харчування на основі цільних рослинних продуктів так важко знаходить своїх прихильників і хто винен у тому, що інформація про вплив харчування залишається прихованою від професіоналів і громадськості. Також до книжки увійшли статистичні дані та приклади, які не потрапили до першого видання, повний список приміток і бібліографічних джерел, а також тематичний покажчик. Це книжка-нагадування про те, що рецепт довгого і здорового життя простий: цільна рослинна їжа на сніданок, обід і вечерю. Характеристики

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.