Діас Камерон «Книга про довголіття»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

У цій книзі вміщено поради та інформацію, що стосуються охорони здоров’я. Автори книги не ставлять перед собою завдання, щоб вона замінила поради лікаря та вважають, що це лише додаткова література до регулярного догляду за вашим здоров’ям, який здійснює ваш лікар. Ми рекомендуємо читачам звернутися по пораду до свого терапевта перед тим, як приступити до будь-якої медичної програми чи лікування. Ми доклали максимум зусиль, щоб подана в цій книзі інформація з моменту її опублікування, була достовірною. Видавець та автор не несуть відповідальності за будь-які наслідки медичного характеру, що можуть виникнути в результаті застосування методів, запропонованих у цій книзі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.