Діас Камерон «Книга про тіло»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

Людське тіло — це домівка розуму й духу, а жіноче тіло — це ще й домівка майбутнього життя.

Дві подруги - актриса, фотомодель Камерон Діаз і дієтолог Сандра Барк запрошують дівчат і жінок до відвертої й цікавої розмови про тіло.

Як бути вільною, здоровою й енергійною? Як правильно харчуватися й доглядати за собою, стати привабливою і завжди подобатися чоловікам не лише у 18 років, а й у 80? Про все це розкажуть дві чарівні жінки, які впевнено крокують цим шляхом і наразі вже готові ділитися певним досвідом.

У книзі наведено рецепти сніданків і вечерь з органічних продуктів, комплекси простих фізичних прав, завдяки яким ви лишатиметеся в тонусі впродовж дня, а також поради із самовдосконалення, зміцнення духу і вивільнення творчого начала.

Книга зацікавить не лише жінок, а й стане корисною для чоловіків, які прагнуть бути підтримкою й опорою для своїх половинок.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.