Фрай Ханна «Математика кохання: стереотипи, докази і пошук остаточного рішення»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
«Любов — як і практично все у житті — має безліч патернів: починаючи з кількості наших сексуальних партнерів протягом життя й завершуючи тим, як ми вибираємо, кому написати на сайті знайомств. Ці патерни зазнають викривлень, відхилень, поворотів і розвитку; так само як любов, математика якраз і створена, щоб їх описувати. Математика, по суті, є вивченням патернів: прогнозування погоди, руху елементарних часток і планет, розростання міст. Жодне з цих явищ не є бездоганно впорядкованим чи легко прогнозованим. Я хочу запропонувати вам новий підхід до любові — найпопулярнішої теми протягом усієї історії людства, і математика нам у цьому допоможе».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.