Пенман Денні «Мистецтво дихати»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Вам здається, що дихати — це просто робити вдих і видих та й по всьому? Ми й не помічаємо, як робимо це — постійно, монотонно, буденно… Одначе Денні Пенман доводить, що все геть не так. Наше дихання — то не звичка, то мистецтво, яке проте не потребує жодних надзусиль. Мистецтво правильно дихати не просто навчить вас не перевантажуватися та заспокоюватися в найкритичніші моменти — воно дасть вам змогу почуватися здоровим і щасливим. Це доводить людина, яка одного разу впала з величезної висоти, але вижила, змусивши себе… дихати. Опанувавши це мистецтво, ви збагнете, що завдяки правильному диханню можна робити дивовижні речі — позбутися хронічного болю чи впоратися зі стресом.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.