Паркер Прия «Мистецтво збиратися разом Як організувати змістовну та результативну зустріч»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Наше життя — це калейдоскоп зустрічей родинні посиденьки, кавабрейки в офісі, демонстрації, флешмоби, виставки. Рутина? Мистецтво Ми помилково вважаємо, що одним помахом магічної палички звичайний шаблонний етикет перетвориться на теплу душевну зустріч. «Мистецтво збиратися разом» — це і мандрівка, і путівник водночас. Ця книжка створена для тих, хто колинебудь розмірковував, як звичайні сходини перетворити на цікаву й результативну зустріч. Не має значення, що це — тусовка у п’ятизірковому готелі чи бізнесзустріч, переговори тетатет чи комунікація цілої групи. Цікаві фішки та лайфхаки з організації, планування та проведення будьяких зустрічей —приватних чи корпоративних. Реальні бесіди з організаторами конференцій та вихователями дитячого табору, тренерами та директорами, фотографами, інструкторами, консультантами, аналітиками та творцями комп’ютерних ігор — тепер кожна ваша зустріч стане сходинкою до нових горизонтів продуктивності та успіху.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.